Lördag 22 juli Premiär! – Teater på Stallebrottet. Sista anmälningsdag 12 juli.

Stallebrottet – en scen i sten

I det gamla stenbrottet upplever du historiens vingslag från början av förra seklet. Här får du uppleva sång, musik och teater mitt i det dramatiska scenerierna som finns bevarade i naturen. I det speciella ljuset som speglas i graniten i solnedgången och med det salta havet som kan anas i bakgrunden.

Stallebrottet

Årets teaterföreställning på Stallebrottet. Kom igen Charlie!

I en varm, oemotståndlig och dagsaktuell komedi, får vi möta en sprängglad militär vid namn Froggy. Han tar sin blyge vän Charlie, som behöver vila upp sig, till ett pensionat. Den introverte Charlie vill bara vara ifred och för att han ska slippa umgås med gästerna ljuger Froggy ihop, att Charlie är från ett annat land och inte talar språket.

Planen får dock motsatt effekt eftersom utlänningar är det mest spännande, den pratglada pensionatägarinnan Betty, hennes gäster Cathrine och den svagt begåvade brodern Elias, kan tänka sig. Elias utser sig dessutom till Charlies språklärare med ett mycket oväntat resultat. Samtidigt har prästen David och den främlingsfientlige Owe sina egna avsikter, angående pensionatets framtid. Charlie blir snart en slags biktfader åt invånarna och får snabbt veta mer än han borde …

I resan ingår: bussresa, lunch och teater.

Vid frågor kontakta Siw Fors 0706 – 66 07 84.

Sista anmälningsdag: 12 juli 2023

Teaterföreställning Kom-igen-Charlie!

Regi Lars Bethke. 

Rollista: Kajsa Ernst, Victor Trägårdh, Robin Keller, Hanna Holmqvist, Charlie Challis, Andreas Anterot, Wilhelm Johansson och lokala amatörer.

Här finns programblad för utskrift.