27 sep – 4 okt Hantverksmässa i Friedrichshafen

Hantverksmässa 2019

Följ med oss till Friedrichshafens hantverksmässa Nadelwelt, onsdag den 27 september till onsdag 4 oktober.

Vi åker från Göteborg till Kiel med Stena Line och fortsätter mot Schweinfurt där vi övernattar på Mercure Hotel Schweinfurt Maininsel. På fredag anländer vi till hotell Ibis Styles St Margrethen Bodensee där vi stannar i tre nätter. Vi besöker Hantverksmässan Nadelwelt i Friedrichshafen. På hemvägen övernattar vi i Hannover på Mercure Hotel.

Nadelwelt i Friedrichshafen 

Sömnad, broderi, stickning, lapptäcke, virkning, tovning, makramé, korsstygn, garnspinning – för tredje gången kommer NADELWELT att förvandla mässan i Friedrichshafen till en kreativt arena med upplevelser för alla hantverksentusiaster.

De många försäljningsställena erbjuder ett omfattande utbud av produkter och information från alla hantverksområden. Professionell rådgivning från marknadsledande experter i branschen, möjligheten att känna på tyger och garner, testa symaskiner, uppleva färger med egna ögon och nätverka med likasinnade – allt detta skapar en mycket speciell shoppingatmosfär som inte kan fås vid internet-shopping.

Utställningen, med sin mångfald och den textila konstens inspirerande och spektakulära uttrycksfullhet, har etablerat sig som ett forum för kända textilkonstnärer.

Vi får se det senaste trenderna i den textila konsten. Personliga möten med närvarande konstnärer ger insikter i deras skapandeprocess.

Andra höjdpunkter på mässan är modevisningar, ett kreativt samtal inför publik med spännande gäster och många andra attraktioner och Gör-det-själv-erbjudanden (DIY).

Pris: Sek: 10 500 kr

I resan ingår:

  • Buss och båtresor
  • Del i insides enkelhytt
  • 7 frukostar 
  • 4 middagar
  • 2 nätter på Stena Line
  • 5 nätter på hotell

 

Sista anmälningsdag: 15 augusti 2023

Med reservation för felskrivningar och valutaförändringar.